Online mondkapjes kopen

Tegenwoordig is iedereen wel gewend aan het dragen van een mondkapje. Maar wist je dat je regelmatig je mondkapje moet wassen? Meerdere mondkapjes kopen bij de winkel Mondkapjes.nl is dus een uitkomst. Wanneer je er een paar in de was hebt, heb je altijd een schone om op te zetten. Een mondkapje biedt veel bescherming, maar is niet 100% veilig. Ben je dus ziek? Ga dan niet onnodig naar buiten maar maak een afspraak coronatest. Zo weet je zeker of je wel of geen corona hebt.

Mondkapjes kopen bij de winkel Mondkapjes.be

Ook wanneer je in België woont of in België op bezoek bent, moet je een mondkapje dragen. Mondkapjes kopen kan in België ook online. Zo kun je als Belgische klant mondkapjes kopen bij de winkel Mondkapjes.be. Ook België heeft de regels om corona verspreiding tegen te gaan ingevoerd. Je bent als Nederlander verplicht om die regels, ook in het buitenland, na te leven. Verdiep je hier dus in, voor je op bezoek gaat in een ander land. En houd rekening met quarantaine bij thuiskomst.

Maak een afspraak voor een coronatest wanneer je ziek bent

Wanneer je klachten hebt, zoals verkoudheid, hoesten of spierpijn, is er een kans dat je besmet bent met het coronavirus. Dat is een risico voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak coronatest, dan weet je binnen een paar dagen of je wel of niet besmet bent. In de tussentijd is het belangrijk het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te maken. Koop daarom voldoende mondkapjes bij de winkel. Dan ben je zeker dat je genoeg schone mondkapjes thuis hebt.

In contact geweest met iemand met corona?

Tijdens deze crisis is er veel onzekerheid. Je weet vaak niet of je al besmet bent en dus ook niet of je anderen kunt besmetten. Ook als je zelf niet ziek bent, maar je bent wel degelijk in contact geweest met iemand die het virus heeft, is het belangrijk je te laten testen. Je partner, een collega of een goede bekende kunnen je ongemerkt besmet hebben met het coronavirus. Laat je daarom altijd testen, zodat je zekerheid hebt. Zo voorkomen we de verspreiding van het virus. Dit is belangrijk voor jezelf en voor de mensen in je omgeving. Blijf daarom na je test thuis en vermijd contact met anderen. Houd altijd 1,5 meter afstand om het virus niet over te kunnen dragen. Gebruik daarnaast altijd een mondkapje. Dit vermindert de overdracht van virusdeeltjes. Was je mondkapjes ook regelmatig. Zorg er daarom voor dat je altijd genoeg mondkapjes in huis hebt. Dan zal het in ieder geval niet aan jou liggen!

Author: admin

Share This Post On