Dakdragers voor de Volvo V40 en Volvo V50

Dakdragers voor op de auto hebben vele functies. Ze worden over het algemeen voornamelijk geassocieerd met wintersport, en dat is ook geen wonder. Dakdragers zijn namelijk ideaal om ski’s, snowboards en andere wintersportartikelen van onhandig formaat met de auto mee te nemen. U kunt uw grote bagage en grote artikelen eenvoudig op het dak meenemen, dan blijven de kofferbak en de achterbank van de auto vrij om uw andere bagage in te doen en past uw familie comfortabel in de auto!

 

Dakdragers Volvo V40

De Volvo V40 is met zijn Zweedse afkomst natuurlijk van zichzelf al een prachtige auto om mee te nemen op wintersport. Het is een ruime auto waar u gemakkelijk met uw vrienden of familie in past en er past ook een ruime hoeveelheid bagage bij. Als u echter ook ski’s, snowboards of andere grote artikelen mee wil nemen, komen dakdragers Volvo V40 goed van pas. Zorg echter dat u uw dakdragers goed uitkiest! Dakdragers Volvo V40 moeten wel echt voor deze auto gemaakt zijn, anders loopt u het risico dat uw dragers niet passen en dat u toch nog met de ski’s op schoot in de auto zit! Vraag dus goed na of controleer nog even of uw dakdragers Volvo V40-compatibel zijn, voordat u ze aanschaft.

 

Dakdragers Volvo V40

 

Dakdragers Volvo V50

De Volvo V50 is net een slagje groter dan de V40 en is net een nieuwer model. Dat neemt echter niet mee dat u met dakdragers Volvo V50 net zo voorzichtig moet zijn als met dakdragers Volvo V40! Ook voor dakdragers Volvo V50 geldt namelijk dat ze wel goed op de auto moeten passen. Als de dakdragers Volvo V50 niet het goede formaat zijn, kunt u uw spullen niet veilig op het dak plaatsen. Met een dakkoffer loopt u dan bijvoorbeeld het risico dat hij überhaupt niet op het dak te bevestigen is of, in het ergste geval, dat hij wel lijkt te passen maar onderweg loslaat!

 

Dakdragers Volvo V50

 

Er is niets dat een vakantie sneller in de soep laat lopen dan dakdragers die niet goed passen. Let dus altijd goed op bij de aanschaf van uw dakdragers!

 

Hoe monteur je deze dakdragers?

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *