Vulling voor in de tuin

Als je jouw tuin wilt vullen met zand of een andere product. Dan is het van belang om te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Je wilt natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven aan de vulling van je tuin. Er is handige formule om te bereken wat je ongeveer nodig hebt. Zo weet je precies hoeveel zand je moet kopen.

De formule gaat als volgt. Je hebt de lengte nodig in strekkende meters van je tuin. Je hebt de breedte nodig van je tuin. Dan heb je het aantal vierkante meters. Dan is het van belang om te weten hoe dikte laag in cm je gaat gebruiken. Het is van belang dat de laag tussen de 15 en 20 centimeter is voor licht gebruik. Wordt jouw pad intensief gebruikt dan is het van belang om een dikte van 20 tot 40 centimeter aan te houden.

Nadat je het zand heb geplaatst kan er iets anders in je tuin worden gelegd. Sommige mensen vinden grind prettig werken op hun oprit. Dan plaatsen ze grind in hun tuin. Het is niet handig om grind te plaatsen als je bomen of planten wilt neerzetten. Die kun je beter poten in tuinaarde of in potten met tuinaarde. Aarde heeft als nadeel dat je huis snel smerig wordt. Met grind heb je dit minder. Als je helemaal geen zand of grind in je tuin wil dan kun je siertegels nemen. Het voordeel hiervan is dat je geen last hebt van tuinaarde. Houdt er dan wel rekening mee dat je potten en bloemen neerzet. Dit voor de sfeer voor je tuin. Paarse bloemen en paars tinten zijn helemaal in. Dit is het jaar van de lichte kleuren. Zorg voor wintervaste planten het kan zomaar zijn dat er een koude winter komt.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *