Verschillende alarm systemen

Je huis is ongetwijfeld belangrijk, en je wilt het de klok rond beschermen kunnen, vooral wanneer je weg bent. Er zijn verschillende types draadloze beveiligingssystemen op de markt. Het Protector plus systeem luidt een schreeuwend alarm, knippert met lichten en belt automatisch de nummers die je in het systeem hebt geprogrammeerd om een vooraf opgenomen bericht af te spelen. Dit alarmsysteem heeft 16 zones beveiliging met bewegings-, deur- en raamsensoren. Het trekt de aandacht met en sirene, een automatisch bel systeem en knipperende lichten. Dit systeem heeft een beveiligingssysteem console, afstandsbediening, draadloze bewegingsdetector, lamp module, afstandsbediening voor de sleutelbos en deur- en ramensensoren.

Het gemonitorde alarmsysteem werkt vanaf het moment dat je het in werking stelt. De monitor stelt knipperende lichten in werking die een sirene activeren en belt een monitoring station. De monitoring station belt je huis om de echtheid van het belletje te bevestigen. Mocht het station denken dat er iets verdachts aan de hand is, wordt de politie en tot wel 3 contactpersonen gebeld.
Dus dit systeem heeft drievoudige bescherming – een schreeuwende sirene, een noodkiezer en knipperende lichten.

Het derde systeem is de outdoor beweging geactiveerde alarm set die het mogelijk maakt om te weten wanneer iemand je kamer binnenloopt of wanneer iemand rondloopt in je huis. Wanneer de gemonitorde sensor geactiveerd wordt dan maakt de externe bel geluid. Dit alarmsysteem maakt het mogelijk om te weten wie aan de deur is voordat ze aanbellen.

De stroomflits inbreker alarminterface kan verbonden worden met een bestaande inbreker beveiligingssysteem en knippert lichten die verbonden zijn aan lamp modules en lichtschakelaars op het moment dat het geactiveerd wordt. Deze kunnen ook aan het smarthome systeem gekoppeld worden.

 

Author: admin

Share This Post On