Verbouwing bij de buren.

Dat verbouwen, dat blijft me een ding. De afgelopen jaren zijn we zelf enorm druk geweest met van alles en nog wat qua verbouwingen. Eerst de tuin, toen moest er binnen het huis ook maar eens wat gebeuren, waardoor we badkamer en toilet hebben verbouwd. Ook de keuken moest eraan geloven en inmiddels hebben we ook de trap gerenoveerd. We blijven er maar druk mee. Blijkbaar spreidt het virus zich langzaam uit over de wijk, want onze buren zijn ook met van alles en nog wat bezig. De buurman heeft me destijds goed bijgestaan in de verbouwing van de tuin (hij is hovenier), dus tsja, wat doe je dan als je buren zelf hun centrale verwarming willen aansluiten, en jij daar ervaring mee hebt?

 

Helpen.

Juist. Niet alleen als sociale verplichting, maar ook omdat het gewoon best leuk is om te klussen. Op de afgelopen buurtbarbecue had mijn buurman het er over dat hij graag CV wil. Nu heb ik dat toevallig afgelopen jaar nog samen met mijn broer geƔnstalleerd, dus ik denk dat we dat wel samen kunnen. Alle benodigheden had ik destijds zelf besteld bij CV Compleet, waar ik zeer tevreden over was. Mijn buurman had eigenlijk niet echt wensen, behalve dat hij zich enorm had laten inspireren voor de badkamer door een aantal mooie afbeeldingen op de website van Thermrad. Gelukkig had CV Compleet ook deze radiatoren gewoon op voorraad – hier – dus konden we snel beginnen dankzij de snelle levering.

 

Badkamer erbij?

Mijn buurman zou mijn buurman niet zijn als hij er niet van alles bij had bedacht, dus na de aansluiting van de centrale verwarming moest ook meteen maar de badkamer op de schop. De inspirerende afbeeldingen op de eerder genoemde website had ertoe geleid dat hij dat ook maar meteen mooi wilde hebben. Zie hieronder zijn grote voorbeeld. Dus, je raadt het al: nieuwe vloer, nieuw bad, ingemetselde douchekabine met glazen panelen. Alles nieuw, dat is wel zo mooi. Een beste klus, maar wel leuk aangezien je met design bezig bent. Heb je meteen het resultaat voor ogen. Erg leuk. Volgend jaar toch maar weer zelf aan het verbouwen, ik heb de smaak wel weer te pakken!

 

Thermrad handdoekradiator: de inspirator.

Author: admin

Share This Post On