verbouwen

Verbouwen, waarom doen we dat eigenlijk? Verbouwen doen we vaak als we een huis willen verkopen of als je een huis net gekocht hebt. maar je kunt ook gewoon verbouwen zodat het huis weer stijgt in waarde of omdat je de inrichting zat bent. maar wat zijn vaak de dingen die we verbouwen. Het komt in oudere huizen wel eens voor dat je oude leidingen in de muur hebt. En die wil je graag vervangen met een rvs buis. Daarnaast als je bezig bent met het verbouwen van de keuken, zie je tegenwoordig heel vaak dat mensen ook rvs platen aan de muur monteren zodat als je het vies maakt het ook weer makkelijk schoon krijgt.

Aluminium-buizen-slider

 

Daarnaast is het ook belangrijk dat de rvs profielen, goed onderhouden worden want als je het niet behoud krijg je het alleen maar moeilijker schoon.

Wat is Rvs Eigenlijk.

Metaal is iets wat al heel lang gebruikt wordt, natuurlijk wel de verschillende soorten. RVS is daar ook een metaal van dat nu iets meer dan 100 jaar gebruikt wordt. RVS staat voor Roest vast staal. Dit betekend dat het staal 99% roest bestendig is. Dit komt door dat het chrome reageert op de zuurstof er om heen waardoor er een laag chromooxide om het RVS komt, dit zorgt er voor dat het RVS niet in contact komt met zuurstof en dus ook niet oxideert.

Van RVS wordt met name gebruikt in de industrie voor bijvoorbeeld delen van autos of andere voertuigen, ook verschillende machines bevatten het metaal om te zorgen dat bijvoorbeeld een vloeistof niet samengemengt wordt met roest of andere stoffen.

Daarnaast is het na het verbouwen altijd even wat stoffig wat nog wel een maandje duurt voor je het er uit hebt.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *