Redenen om draaikiep ramen te plaatsen in je huis!

Het is tijd geworden om jouw huis te verbouwen, want je hebt er jaren niks aan gedaan. Nu moet je zowel de deuren, ramen, kozijnen, vloer, waterpijpen, verf en nog een paar kleine dingen vervangen. Je weet precies waar je eraan wilt beginnen. De ramen en kozijnen zijn zeker jouw prioriteit geworden. Je hebt weinig ventilatie, je hebt last van vocht en de raamkozijnen zijn zo oud geworden en er zit schimmels op. In jouw geval heeft het behandelen van de schimmels weinig zin meer. Kijk niet verder want draaikiep ramen en kunststof kozijnen zijn heel praktisch.

Draaikiep ramen is wat je nodig hebt

Een draaikiep raam is praktisch en veelzijdig, omdat het van een scharniermechanisme voorzien waardoor ze op twee manieren geopend kunnen worden. Ze kunnen volledig worden geopend als een openslaand raam (naar binnen) of ze kunnen van onderaf worden gekanteld zodat de bovenkant van het raam schuin in de kamer komt te staan. Ze zijn ideaal voor zowel kleine en grote ruimtes. Je kunt zonder veel moeite beide kanten van het raam van binnen veilig schoonmaken. Als het om een gezin gaat, is een draaikiep raam perfect voor hen. Je kunt het huis ventileren zonder er zorgen te maken dat de kinderen eruit kunnen vallen of hun vingers bekneld raken in het raam. De gekantelde opening zorgt ook ervoor dat niemand er door kan passen. Daarnaast is een draaikiep raam weerbestendig. Wanneer het regent, kan je gerust blijven zitten, want het kans is klein dat het regen naar binnen valt. Dit raam is ook minder vatbaar voor waterlekkage en koude tocht. Doordat het goed isoleert, kan je minder gebruik maken van jouw verwarmer want de warmte blijft langer binnen.

Kunststof kozijnen zijn ook voordelig

Moet je je hout of aluminium kozijnen vervangen? Kunststof kozijnen zijn de soort kozijnen die je ze daarmee kunt vervangen. Naast goedkoop zijn, zijn er ook nog andere voordelen. Deze soort kozijnen isoleren heel goed, waardoor je op je stookkosten kunt besparen. Voor de perfecte isolatie moet je de juiste beglazing kiezen. Deze kozijnen zijn duurzaam en kunnen jaren duren voordat ze vervangen moeten worden. Je hoeft niet veel eraan te doen om het te onderhouden. Als je iemand bent die niet van witte kozijnen houdt, dan heb je de keuze om een kunststof kozijn uit te kiezen met het kleur die je graag wilt hebben. Ook een houtnerf patroon is mogelijk. Kunststof kozijn is ook heel veilig. Inbrekers kunnen het niet makkelijk ontgrendelen. Daarnaast zijn ze moeilijk ontvlambaar en ze zijn zelfdovend. Koop wat duurzaam en praktisch is voor jouw huis.

Redenen om draaikiep ramen te plaatsen in je huis!

Author: admin

Share This Post On