Mijn droomvilla werd geprojecteerd op papier

Tijd om groter te gaan wonen en niet zomaar groter: een heuse villa. Dat ik dat ooit had kunnen bedenken, dat ik een villa zou laten bouwen. Je kunt wel zeggen dat de zaken goed gaan. En als ik dan een villa laat bouwen, dan moet het ook mijn droomvilla zijn. Een villa die precies zo is, zoals ik dat wil. Ik vond daar een architectenbureau voor in Enschede, dat mijn fantastisch hielp. Van de tekening, tot het daadwerkelijke bouwen. Zo wilde ik altijd al een soort herenhuis, een statige villa die je niet meer zoveel ziet. Het was geen probleem, mijn droom werd moeiteloos uitgetekend.

Snel de hypotheek afsluiten

Dankzij het goed gaan van de zaken, kon ik dus een villa laten bouwen. Zelfs de hypotheek bleek geen moeite te zijn. Ik liet mij voorlichten door de Hypotheker Winterswijk en die legde al mijn opties voor mij uit. Het afsluiten van de hypotheek was zo geregeld en op een voordelige manier. Dat stelde mij gerust en ik kon me weer helemaal richten op het bouwen van mijn nieuwe villa.

Het realiseren van de villa

In de eerste besprekingen voor de nieuwe villa, legde ik precies uit wat ik wilde. De architect luisterde naar mij en gaf me tips. Tips waar ik nog niet over na had gedacht. Dat is natuurlijk ook normaal bij een vakkundige architecten, dat is de grootste reden waarom ik met ze in zee ga. Ik heb dan wel een droom voor ogen, maar het echte vakwerk weet ik natuurlijk niet. Het duurde kort en ik kreeg de eerste schetsen te zien. Ik was laaiend enthousiast. Wat een mooi ontwerp. Het leek alsof mijn droom op een papier was geprojecteerd. Ik wilde eigenlijk direct beginnen. Maar om te bouwen moeten er vanzelfsprekend een aantal zaken geregeld worden. Ook daar werd ik goed in geadviseerd.

De bouw is inmiddels begonnen en ik moet geduld hebben. Elke dag ben ik dichterbij mijn droomvilla. Het zal niet meer langduren en dan zit ik heerlijk te geniet in mijn villa.

Author: admin

Share This Post On