Meer ruimte creëren in huis? Hier zijn onze tips!

Je ziet steeds veel vaker glazen en stalen deuren terugkomen in woningen. Een glazen deur bijvoorbeeld tussen de woonkamer en de hal is een aanrader als het te donker is in je huis. Als je kiest voor een deur van helder glas valt er extra licht de woonkamer in. Ook voor kamerplanten is het goed als er meer licht in de kamer is.

Deze glazen deuren in je huis zijn een makkelijke oplossing om te genieten van meer daglicht. Bovendien is het een mooie eyecatcher en je kan bijvoorbeeld de keuken van de woonkamer af sluiten. Je creëert met een glazen schuifdeur heel makkelijk twee aparte ruimtes maar je houdt het wel ruimtelijk. Een afsluiting van kamers is ook handig als de kinderen lekker druk aan het spelen zijn en jij een beetje rust voor jezelf wilt.

Glazen deur laten inmeten door professional

Een glazen deur is geschikt voor meerdere plekken in het huis. Je kan bij Glazz altijd een deur op maat laten maken. Je kan ervoor kiezen om zelf de deur op te meten en de maten door te geven aan het bedrijf maar als je zeker wilt zijn dan kan je ook ervoor kiezen om een ervaren medewerker van Glazz de deur te laten inmeten. Je weet dan echt zeker dat de maten kloppen en je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Lees op de site van dit bedrijf meer over glazen binnendeuren, deuren voor een bestaand kozijn, binnendeuren met glas, paneeldeuren of een roomdivider van glas op maat.

Wat kost een glazen deur?

Natuurlijk wil je eerst weten wat de kosten zijn van een glazen deur. Je kan van tevoren je prijs berekenen van jouw deur. Dat is fijn want dan weet je wat de deur van je dromen gaat kosten. Bij Glazz koop je uitsluitend maatwerk deuren die je ook nog eens makkelijk kan samenstellen door middel van een configurator. Verander je wat aan de deur dan verandert ook de prijs. De prijs wordt dus realtime aangepast. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Natuurlijk zijn er bepaalde factoren die meespelen met het bepalen van de prijs.

 

Author: admin

Share This Post On