Het bestellen van stoffen mondkapjes

Het dragen van een niet-medisch mondkapjes is tegenwoordig op vele plekken noodzakelijk. Wanneer je nieuwe mondkapjes wilt kopen kun je kiezen uit vele soorten. Voor dagelijks gebruik kun je kiezen uit wegwerp mondkapjes of mondkapjes van stof. Beide mondkapjes hebben verschillende voordelen als het gaat om gebruiksgemak, design en hygiëne. Het grootste voordeel van de stoffen mondkapjes is dat de mondkapjes zeer duurzaam zijn. Het grootste voordeel van wegwerp mondkapjes is het gemak in gebruik. Verschillende soorten mondkapjes kun je vinden bij Nobraa.

Het kopen van mondkapjes 

Eerder maakten alleen medische beroepen gebruik van mondkapjes. Tegenwoordig is het dragen van een mondkapje op veel plekken verplicht. Hierdoor is de vraag van mondkapjes enorm toegenomen. Het is dan ook wel zo handig om zelf ook een voorraad thuis te hebben. Door zowel stoffen mondkapjes als wegwerp mondkapjes thuis te hebben kun je altijd kiezen tussen het soort mondkapje dat je nodig hebt. Mondkapjes die je in Nederland besteld zijn CE gekeurd en voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen.

Het gebruiken van wegwerp mondkapjes

Mondkapjes die je na gebruik weg kunt gooien hebben zeker voordelen. Doordat je de mondkapjes eenmalig gebruikt, hoef je geen rekening te houden met de hygiëne van het mondkapje. Wanneer je een nieuw nodig hebt zet je simpelweg een nieuwe op. Je hoeft geen mondkapjes te wassen. Noch hoef je erom te denken dat je het mondkapje besmet met bacteriën wanneer je het hergebruikt. Een simpele oplossing voor dagelijks gebruik waarin je sporadisch een mondkapje nodig hebt. Wanneer je een mondkapje langer moet dragen, is een stoffen mondkapje handiger.

Wegwerp mondkapjes

Vanwege alle voordelen zijn wegwerp mondkapjes zowel particulieren als bij medische bedrijven populair. Dit komt  omdat je bij wegwerp mondkapjes je geen zorgen hoeft te maken over de hygiëne, na ieder gebruik kun je een nieuw en steriel mondkapje pakken. Daarnaast heeft het een wegwerp mondkapje een verstelbare neusbeugel. Hierdoor zit een wegwerp mondkapje comfortabeler. Wanneer je een brildrager bent zal je bril tevens minder snel beslaan. Een wegwerp mondkapje zit dus passend en is ademend wat zeker prettig is. De wegwerp mondkapjes kun je kopen in 3 laags, 4 laags en 5 laags varianten. Bij extra lagen geeft het mondmasker uiteraard betere bescherming tegen virussen en bacteriën.

De voordelen van stoffen mondkapjes 

Een stoffen mondkapje heeft daarnaast andere voordelen. Met een mondkapje van stof heb je altijd een mondkapje bij de hand die je een keer extra op kunt doen. Mondkapjes van stof zijn zowel in neutrale uitvoeringen als hippe uitvoeringen te verkrijgen. Doordat mondkapjes tegenwoordig op veel plaatsen verplicht zijn is het handig om altijd een stoffen mondkapje bij de hand te hebben. Een mondkapje van stof hoef je niet meteen na gebruik weg te gooien en kun je tijdens een drukke dag er daarom makkelijk bij pakken. Aan het einde van de dag kan een mondkapje van stof in de wasmachine wat het gebruik meer duurzaam maakt.

Author: admin

Share This Post On