Hekopeners een handige oplossing!

Wilt u niet steeds naar buiten lopen om uw hek te openen, dan kunt u kiezen uit diverse automatische hekopeners. Met een afstandsbediening kunt u een elektrische hekopener ook vanuit de auto bedienen.

Voor elk hek is een passende oplossing te vinden. Bij een draaihek hebt u de keuze uit diverse elektrische hekopeners: lineaire, knik-arm en ondergrondse hekopener.
Bij de lineaire hekopener (arm opener) wordt de voorkant van de lineaire motor in lijn met het hek bevestigd en de achterkant wordt gemonteerd op de kolom of muur naast het hek. De motor (spindel of cilinder) schuift in of uit, waardoor het hek in beweging komt. Dit type hekopener is gemakkelijk te monteren en erg populair.
De knik-arm hekopener is een uitstekende oplossing wanneer het hek is bevestigd tussen kolommen of muren die breder zijn dan 30 cm. De diepere ligging van het hek ten opzichte van de kolom of muur is met de knik-arm gemakkelijk te overbruggen. Desnoods plaats je hiervoor nog een parkeerbeugel, zodat je oprit nooit geblokkeerd wordt.

poortopener beninca monteur
De ondergrondse hekopener is een optie, wanneer u het niet mooi vindt dat de motor van de elektrische hekopener zichtbaar is. De motor wordt ondergronds geplaatst, waardoor alleen de deksel zichtbaar is. Deze kunt u verwerken in de bestrating. Bij reeds geplaatste hekken zal aanpassing aan uw hekwerk nodig zijn. Bij een nieuw te plaatsen hek is de montage van dit type hekopener gemakkelijker.

Bij een schuifhek kunt u een elektrische hekopener plaatsen, specifiek voor schuifhekken en rolhekken. Hierbij wordt aan de onderkant van het hek over de gehele lengte een tandlat bevestigd.
De motor dient op een betonfundering te worden geplaatst, tussen de poortportalen en naast de poort. Het tandwiel, de aandrijving van de tandlat, zet het hek in beweging.

Er is dus altijd een toepasselijke elektrische hekopener te vinden om uw leven te vergemakkelijken.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *