Heerlijk geholpen bij PVCvloeren.nl

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over PVCvloeren.nl dat PVC-vloeren verkoopt! Vanaf het moment dat ik op de website van hen terecht kwam tot aan de installatie van mijn nieuwe vloeren, was de service die ik ontving uitstekend.

De grootte van de collectie is echt enorm. Ze hebben van heel veel toonaangevende merken een hele grote keuze. Neem nou VTWonen en Ambiant, dat zijn toch topmerken?! En weet je wat het mooiste is: de vloeren van PVCvloeren zijn ook nog eens de goedkoopste van het land. Ze bieden daar zelfs garantie voor. Zie je ergens een goedkopere aanbieding van jouw vloer in Nederland, dan krijg je het prijsverschil + 10% extra korting. Dat is toch niet normaal?

De medewerkers online waren zeer gedreven en behulpzaam bij het helpen kiezen van de juiste vloer voor mijn huis. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden die ik via de chat kan stellen en te helpen bij het bepalen van welke vloer het beste bij mijn stijl en behoeften zou passen.

De kwaliteit van de vloeren zelf is ook geweldig. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en zien er prachtig uit in mijn huis. Ze zijn ook extreem duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat ideaal is voor mijn drukke levensstijl.

Zelfs de legservice is goed

De installatie van de vloeren was ook een echte droom. De installateurs van de Legservice die ik bij hen bestelde waren zeer professioneel en efficiënt, en de vloeren werden snel en zonder problemen geïnstalleerd. Ik was zo blij met hoe snel het proces was en hoe goed alles aan het einde eruitzag.

Ik beveel dit bedrijf aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande PVC-vloer. En niet alleen hun materialen, maar ook hun mensen verdienen deze pluim. Ik hou ervan goed geholpen te worden en dat doen ze bij PVCvloeren.nl zeker!

Author: admin

Share This Post On