Een prefab woning: jouw vrijstaande droomhuis binnen handbereik

https://www.variahuis.nl/prefab-woningen is een huis dat niet op locatie gebouwd wordt, maar op afstand. Hier wordt al zoveel mogelijk van het huis efficiënt in elkaar gezet zodat er op de bouwplaats nog maar weinig hoeft te gebeuren. De woning wordt bijna kant en klaar aangeleverd. Deze manier van bouwen is erg handig: je bent niet langer afhankelijk van bijvoorbeeld het weer en alle benodigdheden bevinden zich al in de buurt. De gehele bouw gaat daardoor sneller dan het op locatie bouwen van een huis en met minder vertragingen. De schaalvoordelen leveren bovendien een kostenbesparing op. Mooi meegenomen!

Afgezien van de snellere bouw, waarom zou je kiezen voor een prefab woning? De voornaamste reden daarvoor is dat prefab huizen vaak degelijker zijn en beter geïsoleerd. Als je kiest voor een prefab huis, hoef je absoluut niet in te leveren op de uitstraling van de woning. Je kiest een basismodel uit en vervolgens heb je tal van mogelijkheden voor de afwerking zodat je de woning om kunt toveren tot jouw droomhuis. Daardoor klopt het vooroordeel dat prefab huizen allemaal hetzelfde zijn ook absoluut niet. Door de vrijheid in afwerking wordt elk prefab huis uniek. Ook qua indeling heb je alle keuze, zodat de woning aansluit op jouw gezin. Je weet bij een prefab woning van tevoren beter waar je aan toe bent, waardoor het makkelijker wordt om je voor te stellen hoe je alles wilt hebben. En, ook niet onbelangrijk, door al deze keuzemogelijkheden kan je ook gemakkelijk het huis aanpassen op jouw budget.

 

Een prefab woning maakt het mogelijk ook met een kleiner budget te kunnen kiezen voor een vrijstaand huis. De prijzen beginnen vaak bij zo’n €150.000. Bovendien staan prefab huizen bekend om hun hoge marktwaarde. Dat betekent dat je geen moeite zult hebben als je het huis in de toekomst besluit te willen verkopen.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *