Een magazijninrichting.

Veel bedrijven hebben het nodig een magazijn om spullen in op te slaan, maar toch hebben veel bedrijven niet genoeg ruimte om alles neer te zetten. Neem bijvoorbeeld een auto garage, een auto garage heeft vaak veel onderdelen liggen. En deze moeten allemaal in een magazijnstellingen worden gepakt. Zodat je precies weet waar alles ligt. Daarin tegen zijn er ook bedrijven, die veel administratie hebben. En zullen daar ook een gebruik maken van archiefstellingen.  Deze stelling moeten van goede kwaliteit zijn zodat je er vele jaren plezier van kunt hebben.

Ook is het belangrijk om in je magazijn een duidelijke bewijziging hebt. Zo kan er efficiënt de orders worden gepikt en is er minder kans op ongelukken.

123 Magazijninrichting beschikt over een ruim assortiment magazijnstellingen, geschikt voor veel verschillende doeleinden. Om kleine materialen en gereedschap netjes op te bergen is een legbordstelling of een grootvakstelling geschikt. Kies voor een palletstelling wanneer u zwaardere draaglasten op (euro)pallets wilt opslaan. Bij ons vindt u online altijd de juiste stelling voor uw magazijn of werkplaats, die aansluit bij uw wensen, eisen en budget. Naast de standaard uitvoeringen kunnen de metalen stelling ook op maat gemaakt worden. Bekijk ons complete assortiment of neem voor meer informatie of een persoonlijk advies gerust contact met ons op

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *