Deze 3 tips zijn van belang voor het kiezen van de perfecte pyjama

De koude winterdagen zijn weer op komst, het is noodzakelijk dat je geen kouvat. Hierbij 3 tips die het kiezen van de perfecte pyjama makkelijker maakt.

Tip 1: Bepaal welk type materiaal het best bij jou past

Ben jij iemand die het snel koud krijgt? Kies dan voor een badstoffen pyjama. Je krijgt het zelden koud wanneer je s ’nachts een badstoffen pyjama of nachtjapon draagt, dit komt doordat de badstoffen pyjama een dikke pyjama is. Krijg je het snel warm in bed? Ga dan opzoek naar een pyjama met korte mouwen en een korte broek.

Verschillende soorten pyjama’s

  • Badstof

Dit is een heerlijke stof speciaal voor koude avonden. Zeer geschikt om lekker op de bank te kruipen na het douchen, en daarna te genieten van een goede nachtrust.

  • Zijden

Met zijden stof heb je een lichtgewicht en comfortabele pyjama, die glanzend en soepel aanvoelt.

  • Velours

Heerlijke warme pyjama met geschoren badstof, hierdoor voelt het nog zachter aan.

  • Katoenen

Geschikt voor mensen met een gevoelige huid, ook is dit een goedkoper materiaal dan de andere soorten.

  • Satijnen

Dit is een pyjama met een luxe uitstraling, zo zie je er ook nog netjes uit. Deze pyjama is ook geschikt voor oudere mensen omdat het een glad materiaal is, zo komen ze makkelijk uit bed.

 

Tip 2: Bepaal wat jouw budget is

Hierboven zijn een aantal soorten beschreven, elk in een andere prijsklasse. Heb je wat meer budget voor een pyjama dan is de zijden een perfecte match, dit is een wat duurder materiaal van een uitstekende kwaliteit die je tevens warm houdt.

Heb je minder budget of hecht je minder waarde aan een pyjama? Dan is de badstoffen een goede keuze. Deze pyjama is zeer comfortabel en niet te duur.

Tip 3: Kies de kleur/patroon die bij jou past

Zoals je waarschijnlijk al kunt zien zijn er veel verschillende patronen en kleuren. Je hebt namelijk pyjama’s met ruitjes, stippen en streepjes. Je zou ook de keuze kunnen maken tot een bepaalde kleur, Hou jij van roze of blauw? Dan is dit ook altijd mogelijk.

Kies de kleur of patroon die bij jou past, zodat jij je thuis kan voelen in je pyjama.

Author: admin

Share This Post On