De beste pannenset aanschaffen doe je zo!

Een nieuwe pannenset aanschaffen doe je niet zo even tussendoor of zomaar, meestal is er een reden voor. Je gaat verhuizen, je oude pannenset is versleten of je stapt over op inductie en kan je gebruikte pannen niet meer gebruiken. De afgelopen twee jaar is men steeds meer en meer thuis, niet alleen werken, maar ook diverse date avonden zijn thuis gehouden toen de horeca nog gesloten was. Het is dan ook niet zo gek dat je nu op je pannenset en misschien ook je servies wel bent uitgekeken, tijd voor een nieuwe set dus! Je wilt natuurlijk niet zomaar iets aanschaffen, je wilt wel de beste pannenset en dat vergt wel wat onderzoek. Speciaal voor jou vind je alles wat je nodig hebt in dit artikel en hoef je niks doen behalve het artikel door te lezen. 

Welke soorten zijn er?

Pannen heb je in allerlei maten en soorten, je kan ze in een set kopen, maar ze zijn ook los te koop. Een pannenset die vaka gekocht wordt is een set van drie koekenpannen in verschillende maten, dat is vaak een diameter van 20-28 centimeter. Daarnaast heb je ook de starter pannenset, de meest gangbare maat van alles, zoals een kookpan, een braadpan, een steelpan en een koekenpan. Zo heb je van alles wat in huis en kan je wanneer nodig uitbreiden. 

Kiezen welke pannenset jij wil

Welke pannenset jij wil is afhankelijk van welke soort pannen je het meest gebruikt, maar ook of je van koken houdt. Iemand die van koken houdt en het liefst elke dag minimaal een uur in de keuken staat die heeft het liefst een uitgebreide set van diverse pannen en daarvan weer verschillende maten. Terwijl iemand die niet echt van koken houdt, maar wel zelf wil koken wil het lekker simpel houden, die kiezen vaak voor een simpele set waar je van alles wat hebt. De exacte hoeveelheid pannen is dan ook echt persoonsgebonden. Terwijl de soort pannen weer afhankelijk is van de warmtebron. 

Bron: De beste

Author: admin

Share This Post On