De beste manier van fakkels kopen

De zomer is nabij, en dat betekent dat we weer een stuk langer ’s avonds buiten willen zitten. Koud is het dan misschien niet, maar het wordt uiteindelijk wel donker. Om dit op te lossen kun je vuurschalen voor buiten of fakkels kopen en deze in jouw tuin zetten. Maar hoe kies je nou de beste voor jouw tuin?

 

Fakkels kopen: Hoe kies je er een uit

De fakkels die je het meeste ziet zijn natuurlijk de bamboefakkels, wat ook meteen een mooie optie is. Ze zijn niet erg groot en passen dus ook in een kleine tuin, bovendien geven ze de tuin meteen een gezellig en zomerse sfeer. Wanneer je een paar van deze bamboe fakkels in de tuin zet en aansteekt dan is de tuin mooi verlicht en heb je bovendien sfeer gecreëerd.
Een andere optie, met wat een wat grotere fakkel, is de Zweedse fakkel. Zweedse fakkels bestaan uit kleine boomstammen die uiteindelijk de fakkel zullen vormen. Deze fakkel zal dus sowieso een groter vuur opleveren, en ze zijn wat minder subtiel dan de bamboe fakkel. Toch geven ze de Zweeds fakkels vooral de typische kampvuur sfeer, waar je natuurlijk ook van kan genieten.

 

Fakkels

 

Vuurschalen voor buiten

Een derde optie om licht te creëren in jouw tuin is door vuurschalen voor buiten te plaatsen. Deze vuurschalen voor buiten zijn schalen waarin je een klein kampvuur kunt maken, zodat je licht en warmte hebt tijdens de lange zomeravonden buiten in de achtertuin. Bovendien heb je vuurschalen die heel mooi staan bij de rest van de tuinmeubels.

 

Vuurkorf

Met een van deze drie opties kan jij van jouw tuin tijdens de zomeravonden, zelfs de koude zomeravonden, omtoveren tot een comfortabele en gezellige omgeving waar je eigenlijk de hele nacht wilt blijven zitten. Welke van de drie opties jij kiest hangt vooral af van jouw persoonlijke smaak, denk er dus wel goed over na welke je wilt hebben.

Author: admin

Share This Post On