Al uw binnenschilderwerk weer piekfijn in orde

Wanneer het schilderwerk aan de binnenkant van uw woning wel een opfris beurt kan gebruiken en u heeft zelf geen idee hoe u dit moet aanpakken of u heeft geen tijd, neem dan eens vrijblijvend contact op met Binnenschilder.net. Onze professionele schilders staan voor u klaar, bieden u hoge service en geven garantie op het schilderwerk.

Binnenschilder.net voor particulier en zakelijk binnenschilderwerk

Binnenschilder.net is een platform van erkende schilders voor binnen schilderwerk bij bedrijven en particulieren door heel Nederland. U kunt een beroep op ons doen voor al uw binnen schilderwerk. Wij staan voor u klaar en komen vooraf bij u langs om persoonlijk kennis te maken en uw wensen te bespreken. Zo weet u met wie u te maken heeft en krijgen wij een betere indruk van de werkzaamheden die wij eventueel voor u moeten gaan uitvoeren. U ontvangt van ons vooraf een geheel vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte. De werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Plafond sauzen
  • Muur sauzen / verven
  • Kozijnen schilderen / verven
  • Deuren schilderen
  • Trap schilderen / verven

Een paar voorbeelden van de lastigste klussen

plafond sauzen

Een van de lastigste klussen in huis is het sauzen van het plafond omdat deze werkzaamheden altijd boven het hoofd moeten worden uitgevoerd. De schilders van Binnenschilder.net hebben professionele benodigdheden om deze klus goed én snel te klaren. Als eerste worden alle spullen in de te sauzen ruimte goed afgedekt, lampen in het plafond worden verwijderd en kozijnen worden afgeplakt. Daarna pas kan het sauswerk beginnen. Onze ervaren schilders werken veilig, snel én goed en zij zorgen er voor dat alle plafonds van uw woning er weer even strak uit komen te zien.

Trap schilderen

Bij al het schilderwerk, maar zeker bij het schilderen van een trap, moeten er goede voorbereidingen worden getroffen. Eerst wordt de afbladderende verf of de oude verflaag verwijderd dan worden de beschadigingen gerepareerd, de hele trap ontvet, geschuurd en gegrond. Dan moet de trap opnieuw worden ontvet en pas dan kan de trap worden afgeschilderd. Als dit allemaal niet goed gebeurt dan kunt u binnen een jaar weer helemaal opnieuw beginnen. Laat daarom uw trap schilderen door een professional en vraag een offerte aan bij Binnenschilder.net.

Author: admin

Share This Post On